URSAKO a luat nastere din motivatia si inspiratia unei echipe tinere, care si a propus sa atinga cel mai inalt prag al calitatii serviciilor din acest domeniu si sa isi formeze un portofoliu bogat de clienti. In urma fiecarui proiect finalizat, am realizat ca multumirea clientilor nostri ne aduce cea mai mare motivatie, iar acest lucru ne-a ambitionat spre a atinge idealuri mult mai indraznete. Astfel, am devenit o echipa perseverenta si plina de entuziasm in domeniul in care activam.

Unul dintre cele mai importante aspecte este ca pe langa echipa noastra de profesionisti care va sta la dispozitie in orice situatie problematica, colaboram cu specialisti din domeniul IT care ajuta in proiectul pe care ne dorim sa il finalizam si prin acest lucru, va garantam ca proiectul dumneavoastra, va fi pe masura asteptarilor.
Prin colaborarea cu noi, veti primi consultanta de specialitate in orice situatie care va creeaza dificultati, si vom incerca sa cream solutii practice care vor putea fi adaptate business-ului dvs, astfel incat sa fiti mai mult decat multumiti de rezultatul obtinut in final.

Din 2008 de cand a luat nastere Ursako, pana in prezent, putem spune ca am acumulat experienta in comunicarea cu clientii, am gasit intotdeauna solutii in orice circumstanta care ne a creat dificultati, si ne am diferentiat prin calitatea serviciilor, fata de alte companii din acest domeniu, fapt care ne-a plasat in topul companiilor din domeniul IT in urma recomandarilor clientilor nostri.
Cu fiecare proiect finalizat, ne propunem sa fim din ce in ce mai buni in ceea ce facem, sa dobandim noi cunostinte in acest domeniu, care presupune documentare continua, pt ca suntem de parere ca piata trebuie studiata fara incetare, tehnologia avansand foarte repede.
Softul dedicat institutiilor bugetare, SCIM (Soft Control Intern Managerial) creat in 2013, a fost o solutie eficienta pentru a veni in ajutorul functionarilor publici si astfel am reusit sa ducem la final proiecte prin toata tara, incepand cu scoli, primarii si spitale.